INGREDIENTS
MaduixaPREPARACIÓ
Pinya
Plàtan
Poma
Kiwi
Xocolata
- Es talla la fruita i es posa en plats.
- Seguidament es desfà la xocolata i es deixa caure sobre la fruita.
CUINER/A: Filo i Tere
21a Setmana Cultural del CFA Els Tarongers de Mataró
Recull i intercanvi de receptes de cuina d'arreu del món, aportades per l'alumnat de l'escola d'adults.
MaduixaPREPARACIÓ
Pinya
Plàtan
Poma
Kiwi
Xocolata
4 comentaris:
Tere, la fruta va estar muy acertada para aquella hora de la tarde y con chocolate buenisima.
filo y tere,la fruta con chocolate buenisimaaaaaaaaa
Tuvísteis muy buena idea la fruta con el chocolate estaba riquísima.
Felicidades.
si señor....muy buena pinta tienen la mayoria de las recetas...pero....os aseguro que el gazpacho de encarnita es para chuparse los dedos y beberse 1 litro en invierno.....y 2 en verano.
Publica un comentari a l'entrada