10 de febrer del 2010

BREIWATS DE POLLASTRE


INGREDIENTS
Un pollastre
Mig quilo de ceba
3 ous
Una mica d’oli
Una mica de safrà
Una mica de canyella
Una mica de pebre
Una mica de sal i julivert
PREPARACIÓ
En una olla posem el pollastre amb una mica de sal, oli, safrà, canyella i pebre i ho deixem reposar. Al cap d’una estona posem un got d’aigua i ho tapem fins que sigui cuit. Ho deixem apart.
En una pella posem la ceba tallada en trossos petits amb el julivert, sal i oli; Ho deixem fins que sigui cuit. Després agafem el pollastre, el desossem, el desfem amb els dits i el barregem amb la ceba. S’ha de treure l’oli.
Després agafem el caldo de pollastre, li posem 3 o 4 ous, i ho posem al foc 4 minuts i barregem amb el pollastre i la ceba.
Agafem la pasta de full, li posem a sobre una mica de farcit i després el dobleguem en forma de triangle i és posa al forn 15 minuts.

CUINER/A: Hind

2 comentaris:

Mercè ha dit...

Que bons que estaven......

Juana ha dit...

Me gustaria hacer tu receta porque me a gustado mucho, no la havia probado nunca.

Related Posts with Thumbnails