Ingredients
Preparació1 kg de sèmola del couscousMig pollastre200 g de cigrons cuits,250 g de carbassó,200 g de nap,250 g de pastanagues,1 col petita, 2 tomàquets i 4 cebes,250 g de pansesjulivert picat, pebre negre, gingebre, cúrcuma, colorant, sal, oli d’oliva.
Renteu bé les verdures i talleu-les; després poseu-les a l’olla amb oli i ceba picada i deixeu-les bullir. Afegim el tomàquet picat i les espècies segons el gust i després el pollastre i ho deixem coure una estona. S’hi afegeix mig litre d’aigua. A la couscoussera, hi posem aigua a l’olla de baix i a la de dalt la sèmola mullada amb aigua i la deixem coure al vapor uns quinze minuts. Després, s’aboca la sèmola en un recipient i hi posem d’oliva i una mica d’aigua amb sal. La deixem reposar uns segons, posem la sèmola a l’olla i es fa el mateix tres vegades i així tenim la sèmola preparada, quan tenim les verdures i el pollastre cuit i apunt comencem a muntar el couscous.
Posem la sèmola en un plat gran, hi afegim una mica de brou de les verdures i el barregem amb la sèmola. Després, posem en el centre del plat a sobre de la sèmola la carn primer i, al voltant, posem les verdures ben ordenades, cigrons i panses amb sèmola cuita.
Cuiner/a: Abdeslam Sefiani
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada