INGREDIENTS
PollastrePREPARACIÓ
Oli d’oliva
1 ceba
4 cullerades de farina
2 gots de llet
Una mica de sal
2 ous
Pa ratllat
Es pela la ceba i es ratlla. Es talla el pollastre amb les tisores de cuina a trossets petits.
Es posa oli en una paella i es sofregeix la ceba.
Quan està daurada, s’afegeix el pollastre es remena i s’afegeix la farina i també es remena, s’hi posa la llet, una mica de sal i es remena fins que formi una pasta compacta es posa en una safata i es deixa refreda en el frigorífic.
Al dia següent es baten els ous i es fan croquetes.
Es passen per l’ou i el pa ratllat.
Es posa oli en una paella, es fregeixen i es posen en una safata amb paper de cuina.
CUINER/A: Maria Garcia
1 comentari:
Mari las croquetas te salieron buenisimas .Enhorabuena.
Publica un comentari a l'entrada