10 de febrer de 2010

TARTA DE SANTIAGO


INGREDIENTS
150 g de farina
150 g de sucre
3 ous
200 g d'ametlles
100 g de mantega
“raspadura” de una llimona
1 copa de conyac
PREPARACIÓ
Se separen les clares dels rovells i es baten fins arribar al punt de neu.
S’afegeix el sucre, els rovells, la raspadura de llimona i la mantega al seu punt.
Per últim s’hi tira la farina, el conyac i l’ametlla.
Mentre fèiem tot això, el forn s’anava escalfant.
Suquem el motllo amb la mantega i li tirem una mica de farina per sobre per evitar que s’hi enganxi la coca. Hi posem tota la massa al motllo.
Ho fiquem al forn a 170º uns 35-40 minuts (segons el forn).
Passat el temps obrim el forn i mirem si la coca ja està cuita tot punxant amb un escuradents. Si surt sec vol dir que ja està llesta.
La deixem refredar i fem un dibuix en forma de creu de Santiago (hi ha plantilles) sobre la coca i li posem sucre glassé per sobre.
I ja està llesta per menjar!

CUINER/A: M. Carmen Martín

2 comentaris:

IMMA ha dit...

estava molt bona

Samira ha dit...

La tarta de santiago te quedo muy buena, tan dulce...

Related Posts with Thumbnails