10 de febrer de 2010

ALFAJORES DE MAICENA


INGREDIENTS
1 cullerada d’esència de vainilla
½ Kg. de dolç de llet
100 gr. Coco ratllat
1 llimona
200 gr. De farina
300 gr. De fècula de blat de moro
½ Cullerada petita de bicarbonato de sodi.
200 gr. mantega
1 cullerada petita de pols de coure, 150 grs. sucre, 3 ous, 1 cullerada de conyac
PREPARACIÓ

Ratllar la llimona, reservar la ratlladura. Passar la farina, la fècula, bicarbonato i la pols, per un sedàs i posar-ho en un bol.
Posar en un altre bol la mantega tova, el sucre, i la ratlladura de llimona. Batre fins a obtenir una preparación cremosa. Afegir els rovells d’ou d’un en un, sense deixar de batre’ls. Posar l’esència de vainilla i el conyac i carrejar-ho tot bé.
Unir el contingut dels dos bols i carrejar-ho tot fins a obtenir una pasta tendre. Extendre sobre una superfície espolsada amb fècula de blat de moro i acabar de pastar rápidament. Deixar la massa de mig centímetre de gruix i retallar en forma de discs amb un tallapastes de set centímetros o de la mida desitjada.
Aixecar els discos amb una espàtula espolsada amb fècula i situar espaiats.

CUINER/A: Paola, Romina i Alejandra
Related Posts with Thumbnails