INGREDIENTS
CarnPREPARACIÓ
Arrós
Oli,
Sal
Pebre
Pebrot verd
Ceba
Piment
Olives
Formatge
Tomàquet
Julivert
Mostassa
Ous
- Tallar la carn i posar-la dins de l’oli calent.
- Quan estigui daurada posar la ceba i les espècies ja triturades.
- Remenar fins que sigui tot daurat.
- Afegir-hi aigua (la quantitat necesaria perquè cogui) i sal.
- Quan estigui bullint, posar l’arròs perquè es faci al vapor (en un recipient especial per cuinar al vapor).
- Quan la carn estigui ben cuita, posar l’arròs dins de l’olla.
- Remenar fins que tota l’aigua estigui acabada. (Dues vegades cada 15 minuts).
- Quan estigui cuit, posar-ho en un bol.
- Decorar amb els ous, el julivert, el formatge, el pebrot, les olives, les salsitxes i el tomàquet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada