INGREDIENTS
1 kg de peixPREPARACIÓ
1 kg d’arròs
Oli, Sal, Pebre negre
1 ceba
Tomàquets
Albergínies
pastanagues
Alls
Pebrots vermells
Un pebrot verd
Aigua
- Es fregeix el peix amb oli
- Al mateix oli posem els tomàquets i ho deixem tot uns tres minuts.
- Afegim l’aigua, la pastanaga, les albergínies, la ceba triturada, els alls, els pebrots vermells i el pebrot verd.
- Ho deixem bullir tot 10 minuts i hi tirem l’arròs.
- Ho deixem coure tot junt fins que l’arròs estigui llest.
17 comentaris:
HOLA TILLIDA LA ARRÒS DE PEIX FA UNA PINTA BONISIMAAAAAAAAAAAA
Me gustaba mas la de carne
Que bueno estaba tiguida
arros bonisim
Hola Tiguida l'ares te mol vana
pinta esta bonisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hola tiguida el arros tiene una cara buenisima
HOLA TIGUIDA COMO ESTAS,LA PAELLA ESTAS CHACHI PIRULI Y MAS A ESTA HORA
Amí me gusta más la paella mixta
nos tendra que imbitar a probarlo
hola,TIGIDA NO LO PROBE TU ARROZ PERO EN LA FOTO LA PRESENTACION ES FANTASTICA
arros bonisim
Que bueno tenia que estar
SOC LA TIGUIDA E FET ARROS AMB PEIX
BONISIM.
Hola Tiguida, estoy seguro que está muy bueno el plato, sigue asi.
hola tiguida, la paella esta muy buena lastima que no pueda comer y mas a esta hora.
Molt bé, Tiguida, estava molt bo!!
L'arròs estava boníssim!
Publica un comentari a l'entrada