10 de febrer de 2010

BRIWAT


INGREDIENTS
500 grams d’ametlles
125 grams de sucre glas
2 culleres grans d’aigua d’azahar
1 cullera petita de canyella
1 paquet de fulles brick
1 pot de mel
Una mica de sèsam per decorar
PREPARACIÓ
Primer peleu les ametlles, si no estan pelades. Barregeu-les amb sucre i tritureu-les en un triturador.
Agafeu l’aigua d’azahar, la canyella i barregeu-los tots junts, agafeu les fulles de brick i talleu-les per la meitat.
Amb la massa feu boles petites i poseu-les dins la fulla de brick i feu triangles. Quan acabeu, poseu l’oli a escalfar i fregiu els triangles fins que estiguin daurats; immediatament passeu-les per un bol amb mel i deixeu-les uns 10 minuts i serviu-les freds, decorats amb sèsam.

CUINER/A: Nadia Benslaiman
Related Posts with Thumbnails