10 de febrer de 2010

CANJICADA MINEIRA


INGREDIENTS
500 grams de blat de moro
Sucre al gust
1 llauna de llet condensada
500 grams de cacauets amb pell
1 mica de sal
2 litres de llet
PREPARACIÓ
  • Rentar bé el blat de moro I deixar-lo en remull durant una nit.
  • Torrar els cacauets amb pell fins que quedin una mica marró (10 o 15 minuts). Treure’ls la pell i moldre’ls.
  • Col•locar el blat de moro amb 2 litres d’aigua en una olla a pressió.
  • Cuinar durant 40 minuts (el blat de moro ha de ser molt suau).
  • Quan estigui fet, afegir-hi els 2 litres de llet, la llet condensada, els cacauets i la sal.
  • Remoure-ho bé i constantment amb una cullera de fusta.
  • Cuinar fins que quedi amb una textura cremosa.
CUINER/A: Astrogildo Pereira
Related Posts with Thumbnails