10 de febrer de 2010

COCA DE CREMA I PINYONS


INGREDIENTS
1 planxa de pasta de full
120 g de pinyons
1 ou
Sucre
Per fer la crema:
1 litre de llet
45 g de midó
10 revells d’ou
200 g de sucre
1 pela de llimona
1 canó de canyella
PREPARACIÓ
Elaboració de la crema:
• Posem la llet en un cassó amb la pela de llimona i la canyella.
• Quan la llet estigui calenta, afegiu-hi els rovells d’ou.
• Al mateix temps, en un bol, barregeu el midó amb una mica de llet freda.
• Quan la llet del cassó arrenqui el bull, poseu-hi la barreja de midó i llet freda, el sobre i remeneu-ho tot bé.
• Després, coleu-ho i deixeu-ho refredar.
Elaboració de la coca:
• Estireu la pasta de full amb un corró i poseu-la en una safata de forn.
• Seguidament, pinteu el voltant de la pasta amb ou batut, poseu-hi la crema al mig i escampeu-la bé.
• Tot seguit, tanqueu la massa i premeu-ne el voltant amb una forquilla.
• A continuació, pinteu la massa amb ou batut i poseu-hi per sobre els pinyons i el sucre.
• Finalment, poseu la massa al forn durant 15 minuts a 180 graus.
BONÍSSIMA...!

CUINER/A: Eduardo
Related Posts with Thumbnails