10 de febrer de 2010

COCA DE FULL AMB VERDURES I ANXOVES


INGREDIENTS
1 planxa de pasta de full
3 cebes de Figueres
1 pebrot vermell
1 albergínia
8 tomàquets madurs
8 tires d' anxoves
olivada
oli d’oliva
PREPARACIÓ
  • Pelar els tomàquets, trossejar, posar en una cassola amb una mica d'oli i coure lentament fins que tinguem una salsa espessa. 
  • Escalivar totes les verdures, pelar-les i tallar-les a tires fines.
  • Descongelar la pasta de full, posar una mica de farina a sobre del marbre i amb un corró estirar-la. 
  • Posar un paper de cuina a la safata del forn i a sobre la pasta. 
  • Tirar la salsa de tomàquet per sobra de la pasta, que quedi ben repartida. 
  • Afegiu-hi les verdures, les anxoves i ”l'olivada.” 
  • Tirar per sobre uns rajolins de oli d'oliva i coure durant 20 minuts aproximadament. 
  • Abans de col·locar la coca escalfeu el forn a 180º uns 15 minuts per sobre i sota. Durant els temps de coure el forn només per sota i la safata a mitja alçada.
CUINER/A: Paqui
Related Posts with Thumbnails