INGREDIENTS
PREPARACIÓ1 planxa de pasta de full3 cebes de Figueres1 pebrot vermell1 albergínia8 tomàquets madurs8 tires d' anxovesolivadaoli d’oliva
- Pelar els tomàquets, trossejar, posar en una cassola amb una mica d'oli i coure lentament fins que tinguem una salsa espessa.
- Escalivar totes les verdures, pelar-les i tallar-les a tires fines.
- Descongelar la pasta de full, posar una mica de farina a sobre del marbre i amb un corró estirar-la.
- Posar un paper de cuina a la safata del forn i a sobre la pasta.
- Tirar la salsa de tomàquet per sobra de la pasta, que quedi ben repartida.
- Afegiu-hi les verdures, les anxoves i ”l'olivada.”
- Tirar per sobre uns rajolins de oli d'oliva i coure durant 20 minuts aproximadament.
- Abans de col·locar la coca escalfeu el forn a 180º uns 15 minuts per sobre i sota. Durant els temps de coure el forn només per sota i la safata a mitja alçada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada