10 de febrer de 2010

EMPANADA DE TONYINA


INGREDIENTS
1 got de vi blanc, un got d’oli, una llauna de tomàquet de mig quilo, mig quilo de farina, una llauna petita de pebrot vermell, 4 llaunes de tonyina, 4 ous bullits, una ceba, sal, i setze grams de llevat.
PREPARACIÓ
  • En un recipient es posa el vi, l’oli, la farina, una mica de sal i el llevat. Remenem bé fins que la massa estigui compacta.
  • Es deixa reposar 3 hores.
  • Mentrestant fas el sofregit amb la ceba, el pebrot i el tomàquet. Quan estigui, s’afegeixen els ous i la tonyina.
  • Després s’estén la meitat de la massa i es posa en una safata al forn. Es posa el sofregit a sobre i després es cobreix amb l’altra meitat de la massa. Es posa al forn i es deixa fer fins que estigui daurada.
CUINER/A: Tere i Filo

2 comentaris:

ISABEL ha dit...

Me gusto mucho tu Empanada Filo

teresa ha dit...

Filo la empanada salio muy buena valio la pena estar toda la mañana preparandola me lo pase muy bien

Related Posts with Thumbnails