INGREDIENTS
1 got de vi blanc, un got d’oli, una llauna de tomàquet de mig quilo, mig quilo de farina, una llauna petita de pebrot vermell, 4 llaunes de tonyina, 4 ous bullits, una ceba, sal, i setze grams de llevat.
- En un recipient es posa el vi, l’oli, la farina, una mica de sal i el llevat. Remenem bé fins que la massa estigui compacta.
- Es deixa reposar 3 hores.
- Mentrestant fas el sofregit amb la ceba, el pebrot i el tomàquet. Quan estigui, s’afegeixen els ous i la tonyina.
- Després s’estén la meitat de la massa i es posa en una safata al forn. Es posa el sofregit a sobre i després es cobreix amb l’altra meitat de la massa. Es posa al forn i es deixa fer fins que estigui daurada.
2 comentaris:
Me gusto mucho tu Empanada Filo
Filo la empanada salio muy buena valio la pena estar toda la mañana preparandola me lo pase muy bien
Publica un comentari a l'entrada