10 de febrer de 2010

EMPANADA DE TONYINA


Ingredients:
Per a la massa:
1/2 quilo de farina
50 g de mantega o llard
un vas petit d'oli
un vas gran de cervesa
una cullereta de sal
Per al farcit:
200 g de tonyina
una ceba gran
un pebrot verd
sis tomàquets madurs,
sal, llorer i un altre vas petit d'oli
Preparació
En un bol posa la farina, la mantega, l'oli, la meitat de la cervesa i una culleradeta de sal. Posa la batedora en marxa i poc a poc posa la cervesa restant. Forma una massa fins que es desenganxi del vas. Deixa-la reposar una hora.
En una paella sofregeix els ingredients per al farcit amb la tonyina. 
Talla la massa en dues parts. En una llauna posa-hi una de les parts, per sobre hi tires el farcit i amb l'altra meitat de massa ho cobreixes. Amb uns retalls de massa fas unes tires primes per a la decoració, i amb l'ou batut la pintes. Fes un encreuat i al forn.

Cuiner/a:  Antonia Garcia


3 comentaris:

Conchi ha dit...

Hola Antònia; no vaig venir a les tastets però a casa meva he fet la recepta i m'ha quedat mol bo ¡¡enhorabona!! una abraçada.

Ramona Torres ha dit...

Hola Antonia, la enpanadílla era buenisima copiare la reseta.
Un saludo.

Antonia Avila ha dit...

Hola Antònia no vaig venir a les tastets pera casa faré la enpanada

Related Posts with Thumbnails