10 de febrer de 2010

EMPANADAS DE VERDE


Ingredients
4 plàtans mascle
Oli
Sal
Royal
Ou
Farcit : Pot ser de formatge, carn picada o gambetes.
La carn i les gambes s’han de fer amb un sofregit.
Preparació
  1. Coure els plàtans pelats.
  2. Deixar-los refredar, després triturar-los amb el robot de cuina amb una mica de sal, un ou i una culleradeta de Royal.
  3. Una vegada que està tot barrejat, fem porcions petites i les estirem de manera que la massa quedi fina. Després les farcim, les tanquem amb molt de compte i les fregim amb oli calent.
Ja estan a punt per servir !!

Cuiner/a: Katthy, Patry i Martha

6 comentaris:

Francesc ha dit...

Realment el plat i la presentació van estar d'allò més bé !!

Felicitats !!

SALVADOR ha dit...

ME GUSTO EL PLATO. QUE SE REPITA.
ESTABAN MUY BUENAS
GRACIAS
SALVADOR

FILO ha dit...

Muy buenas las empanadas, y la presentacion de las frutas genial.Felicidades

patri ha dit...

estaban muy buenas a ver si se repite cuando quieran les hacemos unas cuantitas

martha ha dit...

El banquete q organizö la escuela, me parece magnifico., asi podemos degustar de la variedad de platos de diferentes paises. felicitaciones a todos los q colaboraron sois los mejores.
Y que se repita!!!!!!!!!!!!!

martha ha dit...

El banquete q organizö la escuela, me parece magnifico., asi podemos degustar de la variedad de platos de diferentes paises. felicitaciones a todos los q colaboraron sois los mejores.
Y que se repita!!!!!!!!!!!!!

Related Posts with Thumbnails