Ingredients
Preparació4 plàtans mascleOliSalRoyalOuFarcit : Pot ser de formatge, carn picada o gambetes.La carn i les gambes s’han de fer amb un sofregit.
- Coure els plàtans pelats.
- Deixar-los refredar, després triturar-los amb el robot de cuina amb una mica de sal, un ou i una culleradeta de Royal.
- Una vegada que està tot barrejat, fem porcions petites i les estirem de manera que la massa quedi fina. Després les farcim, les tanquem amb molt de compte i les fregim amb oli calent.
Cuiner/a: Katthy, Patry i Martha
6 comentaris:
Realment el plat i la presentació van estar d'allò més bé !!
Felicitats !!
ME GUSTO EL PLATO. QUE SE REPITA.
ESTABAN MUY BUENAS
GRACIAS
SALVADOR
Muy buenas las empanadas, y la presentacion de las frutas genial.Felicidades
estaban muy buenas a ver si se repite cuando quieran les hacemos unas cuantitas
El banquete q organizö la escuela, me parece magnifico., asi podemos degustar de la variedad de platos de diferentes paises. felicitaciones a todos los q colaboraron sois los mejores.
Y que se repita!!!!!!!!!!!!!
El banquete q organizö la escuela, me parece magnifico., asi podemos degustar de la variedad de platos de diferentes paises. felicitaciones a todos los q colaboraron sois los mejores.
Y que se repita!!!!!!!!!!!!!
Publica un comentari a l'entrada