10 de febrer de 2010

PASTÍS DE CACAU


INGREDIENTS
5 ous
Una mica de nous ratllades
Una mica de dàtils
½ got de coco
1 paquet de vainilla
2 paquets de llevat químic
Una ratlladura de llimona
Un got de cacau
4 gots de farina
2 gots de sucre
1 got d’oli
PREPARACIÓ
Es baten els ous amb el sucre, després agafeu oli i tota la resta d’ingredients al final afegiu la farina.
Unteu amb la mantega el motlle del forn.
Aboqueu la mescla en el motlle.
Poseu-lo al forn a 180 º durant 40 minuts.
Traieu el pastís del forn.
Foneu la xocolata i aboqueu-la sobre el pastís.
Després decoreu-lo amb les ametlles que hem escaldat i pelat.
Serviu-lo tebi.

CUINER/A: Zoulikha Fagrouch

2 comentaris:

touria ha dit...

Me gustaria cormeme el pastel de chocolate.
Touria

ENGRACIA ha dit...

EL PASTEL DE CHCOLATE ESTABA MUY BUENO

Related Posts with Thumbnails