10 de febrer de 2010

PESTIÑOS


INGREDIENTS
2 ous
1 got d'oli d'oliva suau
1 got de vi blanc o anís. També podem posar ½ i ½ de cadascun.
1 sobre de llevat Royal
PREPARACIÓ
  • Batre
  • Posar farina a ull i amassar.
  • Col·locar la massa en un recipient i que reposi 1 hora.
  • Fer boles petites i estirar-les amb un corró i que quedin fines.
  • Posar abundant oli de gira-sol en una paella fonda.
  • Fregir una pell de llimona i després treure-la.
  • Anar posant les boles ja estirades, una per una a la paella i que quedin durades.
  • Posar un plata amb tovallons de paper, perquè l'oli s'absorbeixi.
  • Es treu l'oli amb la mateixa paella, poseu mel i un xic d'aigua.
  • Afegim sèsam a la mel i quan aquesta bulli, posar el foc molt lent.

CUINER/A: M. Ángeles Muela

1 comentari:

FILO ha dit...

Mari Angeles los pestiños estaban muy buenos,no te importe traer otro dia.felicidades

Related Posts with Thumbnails