INGREDIENTS
2 ous
1 got d'oli d'oliva suau
1 got de vi blanc o anís. També podem posar ½ i ½ de cadascun.
1 sobre de llevat Royal
- Batre
- Posar farina a ull i amassar.
- Col·locar la massa en un recipient i que reposi 1 hora.
- Fer boles petites i estirar-les amb un corró i que quedin fines.
- Posar abundant oli de gira-sol en una paella fonda.
- Fregir una pell de llimona i després treure-la.
- Anar posant les boles ja estirades, una per una a la paella i que quedin durades.
- Posar un plata amb tovallons de paper, perquè l'oli s'absorbeixi.
- Es treu l'oli amb la mateixa paella, poseu mel i un xic d'aigua.
- Afegim sèsam a la mel i quan aquesta bulli, posar el foc molt lent.
CUINER/A: M. Ángeles Muela
1 comentari:
Mari Angeles los pestiños estaban muy buenos,no te importe traer otro dia.felicidades
Publica un comentari a l'entrada