Ingredients
3 huevos
300 g de harina
1 yogurt de limón
200 g de azúcar
150 cl de aceite de girasol
½ barra de turrón de Jijona
1 sobre de levadura Royal
1 raspadura de limón
Mezclar los ingredientes y poner el horno a 160º durante ¾ de hora.
21a Setmana Cultural del CFA Els Tarongers de Mataró
Recull i intercanvi de receptes de cuina d'arreu del món, aportades per l'alumnat de l'escola d'adults.
3 huevos
300 g de harina
1 yogurt de limón
200 g de azúcar
150 cl de aceite de girasol
½ barra de turrón de Jijona
1 sobre de levadura Royal
1 raspadura de limón
Mezclar los ingredientes y poner el horno a 160º durante ¾ de hora.
3 comentaris:
Hola juana.El rosco de turron,que hiciste estaba muy bueno. y es una buena idea para ha provechar los turrones que quedan de las navidad. Un saludo
Enhorabona, Joana. El rosco a més de molt bo t'ha sortit molt rodó.
Muy bueno el rosco Joana felicidades
Publica un comentari a l'entrada