INGREDIENTS
PREPARACIÓ1,250 kg de sèpia1,500 kg de patates
0,300 kg de pèsols
4 tomàquets
1 ceba Grossa
3 dents d’all
1 got de vi blanc
Safrà
Julivert, sal i oli
Es neteja la sèpia i es talla a trossos petits. Es talla la ceba i es tritura. S’incorpora la ceba a la cassola perquè vagi sofregint.
S’escalden els tomàquets, es pelen i es trituren amb l’all i el julivert.
Quan la ceba està una mica feta, s’incorporen els tomàquets, es deixa fer una mica i es posa la sèpia, el vi i el safrà.
Si fa falta s’hi posa una mica d’aigua. Quan la sèpia està quasi cuita, s’incorporen les patates.
A mitra cocció li posarem els pèsols fins que estigui tot cuit.
CUINER/A: Pilar Belmonte
10 comentaris:
Pilar, la sèpia amb patates i pèsols et va sortir molt bona. Felicitats!
PILAR, LA SÈPIA AMB PATATES UUUUU
VONISIMAAAAAAAAAAA
Hola Pilar, la sèpia amb patates i pèsols et sortir molts bonics i te molt bona pinta .
Hola Pilar. la sèpia amb patates i pèsols et baqueda bonisima.
Hola Pilar la sèpia amb patates i pèsols mol be te felicito.
tiguida ha preparat,un bon plat de tiep
me gustan las recetas de cocina.Ya las iré probando.Gracias
Hi there, I want to subscribe for this webpage to take latest updates, so where can i do it please help
out.
Also visit my webpage : funnymariogames
These are in fact wonderful ideas in concerning blogging. You have touched some pleasant points here.
Any way keep up wrinting.
Here is my page: videos of porno free :: http://viv.ru/ :
:
Estava boníssim!
Publica un comentari a l'entrada