Ingredients:
Per a la massa:
1/2 quilo de farinaPer al farcit:
50 g de mantega o llard
un vas petit d'oli
un vas gran de cervesa
una cullereta de sal
200 g de tonyinaPreparació
una ceba gran
un pebrot verd
sis tomàquets madurs,
sal, llorer i un altre vas petit d'oli
En un bol posa la farina, la mantega, l'oli, la meitat de la cervesa i una culleradeta de sal. Posa la batedora en marxa i poc a poc posa la cervesa restant. Forma una massa fins que es desenganxi del vas. Deixa-la reposar una hora.
En una paella sofregeix els ingredients per al farcit amb la tonyina.
Talla la massa en dues parts. En una llauna posa-hi una de les parts, per sobre hi tires el farcit i amb l'altra meitat de massa ho cobreixes. Amb uns retalls de massa fas unes tires primes per a la decoració, i amb l'ou batut la pintes. Fes un encreuat i al forn.
Cuiner/a: Antonia Garcia
3 comentaris:
Hola Antònia; no vaig venir a les tastets però a casa meva he fet la recepta i m'ha quedat mol bo ¡¡enhorabona!! una abraçada.
Hola Antonia, la enpanadílla era buenisima copiare la reseta.
Un saludo.
Hola Antònia no vaig venir a les tastets pera casa faré la enpanada
Publica un comentari a l'entrada