Ingredients
Per la massa:
200 grams de farinaPer la crema:
100 grams de mantega
50 grams de sucre
1 rovell d’ou
1 cullerada de llet
2 ousPer la decoració:
½ litre de llet
1 culleradeta de vainilla,
2 culleradetes de farina
1 got petit de sucre.
maduixes.Preparació
La massa:
Es barreja la mantega els ous i la llet i es baten bé.La crema:
Hi afegim farina, una mica de sal, es bat bé i es deixa reposar durant 30 minuts, després s’ha d’estirar amb el corró i es posa 15 minuts al forn.
Es barregen dos ous, sucre, vainilla amb la farina, la llet calenta i després es posa sobre la massa.
Es tallen les maduixes en làmines i es posen a sobre de la crema i ben decorat.
És deliciós i bonic.
Cuiner/a: Mariem El Ouahabi
1 comentari:
Mariem el pastis es molt bo, m'agrada.
Fatima
Publica un comentari a l'entrada